Zomer 2020

In Uncategorized

Het is een bijzonder half jaar geweest. Veel leerlingen hebben de laatste maanden thuis gezeten, waardoor de Spaanse les er wel eens bij inschoot. Toch zien we aan het aantal certificaten dat de deur uitgaat, dat er toch nog kinderen zijn die een cursus goed hebben afgesloten. Dat is natuurlijk fantastisch.

Wij zijn volop bezig met weer een nieuw spel voor jullie collectie. Het wordt een werkwoordenspel, dat je zowel alleen als met meerdere mensen kunt spelen. We hopen dat in de loop vam het najaar op de markt te brengen. Het maakt straks het werkwoorden leren weer een beetje gemakkelijker.

Wij wensen iedereen een fijne zomer, thuis of toch met vakantie. We hopen jullie het volgend schooljaar weer te ontmoeten met nieuwe energie.
.