Proefles deel 1 – Spaans voor de basisschool

Bekijk hier onze proefles van de methode ¡Qué Guay! (= vet cool!) Spaans voor de basisschool. Als je de proefles wilt uitprinten, klik dan op de knop naast de tekst. Je kunt nu meteen kijken of je leerlingen de methode leuk vinden!
Alle antwoorden staan ook online, gemakkelijk te vinden per hoofdstuk.

Wil je nog meer informatie over deze methode Spaans voor de basisschool? Bel ons gerust voor advies. We hebben jarenlange ervaring. Vraag een proefexemplaar aan via Contact. Kijk eens in het menu bij docenten. Hier vind je de handige handleiding vol met tips over hoe je les kunt geven en met heel veel extra materiaal.

proefles tb deel 1 hfst 5-pag1

Waarom Spaans op de basisschool?

Spaans is heel geschikt om aan kinderen te geven. Vooral in de hoogste groepen van het basisonderwijs zijn ze erg snel in het opslaan van allerlei taalgerelateerde onderwerpen. Maak hier dan ook gebruik van! Deze methode Spaans is speciaal voor kinderen. Spelenderwijs leren ze de taal. Bekijk de site en gebruik de liedjes, extra oefeningen en alle informatie die er op staat om de lessen Spaans tot een feest te maken.

proefles deel 1 ¡Qué Guay! Spaans voor kinderen

Nu volgen de bijbehorende pagina’s van het werkboek. Klik weer op de knop om het te kunnen printen.
werkboek deel 1 hfst 5 awerkboek deel 1 hfst 5 b

proefles deel 1 werkboek