bekijk de proeflesWat staat er in deel 2?

Spaans voor de basisschool 2, we bezoeken PeruIn deel 2 volgen wij onze held Zorro in zijn vrije tijd en bij zijn sportieve activiteiten. Maria reist af naar Peru en Elena vertelt over vroeger. In dit deel komt dan ook de verleden tijd aan bod. Thema’s die besproken worden zijn: bioscoop, reizen, vriendschap, muziek, gezond eten en feesten in de Spaanstalige wereld. Allemaal onderwerpen die voor Spaans voor de basisschool aansprekend zijn.

Voor wie is ¡Qué Guay!
Spaans voor de basisschool bedoeld?

Ook deel 2 is geschikt voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar, de basisschoolleeftijd en de eerste jaren van het middelbaar onderwijs. Het boek is ook eventueel te gebruiken als vervolg op andere methoden. Het boek leidt op tot A2 van het ERK.

Wat krijg je?

Deel 2 bestaat uit een tekstboek, een werkboek en een cd. Op deze site is een gratis handleiding beschikbaar voor docenten en ouders. Ook alle antwoorden van het werkboek zijn hier te vinden. De site bevat veel extra informatie, oefeningen en ander lesmateriaal om het leren te stimuleren en vergemakkelijken. Bekijk de proefles op deze site.

Wat kost deze Spaanse lesmethode?

Tekstboek € 27,50
Werkboek € 17,50