Nieuws januari 2019

In Uncategorized

KWARTET/HABLAR POR LOS CODOS
Met de komst van de nieuwe spellen, blijken we veel mensen blij gemaakt te hebben. Het is altijd leuk om via een spelletje je kennis te vergroten of te toetsen. De kwartetspellen blijken een leuk cadeau zelfs voor mensen die nog niet zo goed Spaans spreken. Ook de kletskaarten doen het goed. Op elk niveau kun je nu aan de slag met Spaans.

We verwachten in de toekomst meer spellen op de markt te brengen. Maar er staan ook al veel spellen op onze site: memory, vertaalkaartjes, ezelen, pictionary, bingo, spelletjes met werkwoorden. Je moet ze natuurlijk zelf uitprinten en uitknippen, maar op deze manier kun je voor weinig geld toch leuke en verantwoorde spelletjes doen. Er komt ook af en toe materiaal bij. En wil je graag dat we een speciale oefening voor je maken, dan kun je het ook vragen. Meestal doen we dat wel.

SAMENWERKING PONTE
De samenwerking met Ponte adviesbureau krijgt ook meer gestalte. Er komt een interactief deel op onze site voor leerlingen die extra uitdaging willen hebben. We verwachten dat dit na de zomer gestalte zal krijgen. Kinderen kunnen dan via een abonnement toegang krijgen tot een digitale leerroute die hun helpt bij het doorwerken van de lesmethode. Het is een duidelijke aanvulling op de methode, die ervoor zorgt dat kinderen zelfstandig aan het werk kunnen met Spaans. We kijken ernaar uit.