Flecha de noticias, juni 2019

 In Nieuws

ZOMERACTIE:
BESTEL EN BETAAL VOOR  7  JULI  2  LESPAKKETTEN* = KWARTETSPEL CADEAU!

EINDE SCHOOLJAAR IN ZICHT
Het schooljaar loopt alweer ten einde. Bij ons is het nu tijd voor de certificaten. Leerlingen die een heel jaar hun best gedaan hebben, worden beloond met een certificaat. Wil jij ook certificaten uitdelen? Bestel ze dan meteen online, dan heb je ze nog op tijd.

 

 

SPELLETJES DE LAATSTE LES
De laatste les doen wij altijd spelletjes. Dat zijn natuurlijk onze kletskaarten en het kwartet. Leerlingen van verschillende niveaus kunnen dit toch samen spelen. Ook de spellen kun je online bestellen voor maar € 10,- per stuk. Wij spelen de spellen in groepjes van 3 of 4 leerlingen. Je krijgt het kwartet cadeau als je je boeken voor het nieuwe schooljaar voor 7 juli bestelt.

 

 

 

ZOMERHIT 2019 WEER SPAANS?
Natuurlijk vragen we de leerlingen wat zij denken dat de zomerhit van 2019 gaat worden. Er zijn een aantal Spaanse gegadigden: waaronder GIMS en Maluma, met Hola Señorita. De tekst is online te vinden, zelfs met een Nederlandse vertaling. Hebben jullie leerlingen favorieten?

 

CASA DE PAPEL
Op 19 juli start het derde seizoen van Casa de Papel. Misschien niet voor jonge leerlingen geschikt, maar voor ons docenten is het natuurlijk smullen. Wat een spannende serie en ook fijn dat je kunt kiezen voor ondertiteling in het Spaans. Klik hier voor een voorproefje.

 

FIJNE VAKANTIE
We wensen iedereen een fijne vakantie, misschien in Spanje of een Spaanssprekend land!
Wij zijn met vakantie van 20 juli t/m 18 augustus en behandelen dan geen bestellingen.
Bestel dus op tijd!

 

 

 

 

 

* Twee pakketten bestaan uit 2 lesboeken en 2 werkboeken.

0